© Robert Gort
Volledig scherm
© © Robert Gort

Rob de Nijs neemt in Sportpaleis afscheid van Belgische fans

MuziekRob de Nijs mocht tijdens z’n carrière al heel wat concertzalen aandoen, maar voor het definitieve afscheid van z’n Belgische fans heeft de Nederlandse zanger een specialleke in petto: “Ik zeg jullie in 2021 vaarwel in het Antwerpse Sportpaleis”

5 reacties

 • Johan maes

  2 jaar geleden
  Bedankt ROB voor het wondermooie lied namelijk onze huwelijksdans van 35 jaar geleden "hulpeloos zonder jou" en voor de vele mooie jaren in de Elisabethzaal in Antwerpen en andere zalen en vooral bedankt voor het tekenen van onze menukaart voor het feest en het tekenen van ons boekje voor de kerk !! Wij gaan je alvast missen op het podium, maar jouw muziek zal eeuwig in onze harten blijven !!
 • jordain notte

  2 jaar geleden
  Top artiest ! Altijd al songs met een inhoud en prachtige teksten! ❤️
 • rene bolssens

  2 jaar geleden
  De beste zanger aller tijden van het nederlandstalige lied. Het gaat goed met je Rob, van harte een groots afscheid gewenst.
 • SARAH LAMBRECHTS

  2 jaar geleden
  Vreselijk zo een geweldige performer, zanger, en kan echt begeesteren met zijn songs. Echt doodzonde, ik hoop voor jou en je gezin dat ze de ziekte zo veel mogelijk kunnen tegen gaan. De medische vooruitgang gaat op veel domeinen enorm vooruit, ik hoop ook bij parkingson. Die ziekte heeft mijn grootvader ook gehad.
 • Dick van Aggelen

  2 jaar geleden
  Prachtman. Sterkte kerel.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.