Adam Lambert (L) en Brian May op het podium tijdens een eerder concert van Queen + Adam Lambert in de Amsterdamse Ziggo Dome.
Volledig scherm
Adam Lambert (L) en Brian May op het podium tijdens een eerder concert van Queen + Adam Lambert in de Amsterdamse Ziggo Dome. © ANP Kippa

Queen, met Adam Lambert als zanger, komt naar ons land

De Britse rockgroep Queen komt naar ons land. Waar en wanneer is nog niet duidelijk, maar de band heeft op zijn website aangekondigd dat het tijdens een nieuwe Europese tournee ook in ons land halt zal houden. Adam Lambert is de zanger van dienst.

 1. Popprinses verveelt geen minuut: dit was Ariana Grande in het Sportpaleis
  Concerten

  Popprinses verveelt geen minuut: dit was Ariana Grande in het Sportpa­leis

  Ze is één van de populairste artiesten van het moment, met hits die wereldwijd al verschillende records braken en albums die stuk voor stuk opduiken in de best verkopende platen van het jaar waarin ze verschijnen. Logisch dus, dat Ariana Grande (26) met de vingers in de neus het Sportpaleis weet uit te verkopen. Bijna twee uur lang trakteerde de popprinses gisteren, vrijdag, haar fans op de meest populaire parels uit haar repertoire. De duizenden gillende Ariana look-a-likes in de zaal keken en zagen dat het goed was.
 1. Stefan Boxy toont zijn unieke kunstcollectie: "Het is héél kitsch, ik weet het"
  Play
  Latem leven

  Stefan Boxy toont zijn unieke kunstcol­lec­tie: "Het is héél kitsch, ik weet het"

 2. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"