Na de modder: 'beach festival' op TW Classic

UpdateOp de festivalweide in Werchter, waar vandaag TW Classic plaatsvindt, zijn momenteel reeds 56.000 van de 65.000 festivalgangers gearriveerd. Omdat de randparking (bij de Brabanthal) aan de afrit Haasrode van de E40 vol is, worden festivalgangers die zich met de auto verplaatsen opgeroepen om in een van de voorziene parkings in Werchter te parkeren. "Daar zijn nog 6.000 plaatsen vrij", aldus de Rotselaarse schepen Jelle Wouters (CD&V).

 1. Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mini-reünie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mi­ni-reü­nie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”

  Zijn grootste hits, een 500-koppig koor, en als dé grote verrassing: een kleine reünie van The Radios met Ronny Mosuse als pakkend eerbetoon aan wijlen Robert Mosuse. Gevoelig en energiek klonk Bart Peeters in de Lotto Arena bij de aftrap van zijn ‘Deluxe’ gisteravond. Vandaag mag hij nog eens, zelfs vier keer deze week in totaal en in januari volgen nòg vijf shows. Als Vlaanderens bekendste podiumspringer 60 wordt, viert hij dat zoals het hoort.
 2. Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegarandeerd worden
  Festivals en concerten

  Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegaran­deerd worden

  Werchter Boutique pop-up van komende zomer is geannuleerd. De federale politie gaf immers negatief advies omdat de diensten op 19 juli ook actief zijn op Tomorrowland en Dour Festival. De veiligheid kan dus niet gegarandeerd worden, indien er nog een extra event tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het was ook niet mogelijk om Werchter Boutique pop-up te verplaatsen.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"