Het Sportpaleis blijft waarschijnlijk nog tot maart leeg, verwacht CEO Jan Van Esbroeck.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Sportpaleis blijft waarschijnlijk nog tot maart leeg, verwacht CEO Jan Van Esbroeck. © Photo News

Grote concerten nog niet voor meteen: “Wij kunnen nu toch geen 11.000 man ineens ontvangen”

Zes maanden nadat de coronacrisis hen bijna de nek omdraaide, heeft de cultuursector eindelijk een eerste echte versoepeling beet: zalen hoeven nog maar één stoel vrij te laten tussen elke bubbel of toeschouwer. Maar dat wil niet zeggen dat we snel met z'n allen naar concerten gaan.

0 reacties

 1. Noodkreet van Gentse dj over eventsector: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”
  Play
  Gent

  Noodkreet van Gentse dj over eventsec­tor: “Iemand die zich mentaal slecht voelt, denkt snel dat hem of haar schuld treft. Vreemd, want met fysieke gezondheid doen we dat niet”

  Een emotionele oproep van de Gentse dj en eventorganisator Jef Eagl (29) gaat viraal op Instagram. De coronacrisis weegt hard op de mensen die hij kent. “Ik ken meer mensen die zelfmoord pleegden, dan mensen die corona hebben gehad”, schrijft de Gentenaar in een bericht dat al meer dan 25.000 likes kreeg. Het uitblijven van enig perspectief weegt hem en zovelen anderen zwaar. Hij licht zijn verhaal toe bij HLN LIVE.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"