AFP
Volledig scherm
© AFP

Fans, opgelet! Céline Dion komt twee keer naar het Sportpaleis

ConcertenDe Canadese zangeres Céline Dion (51) komt volgend jaar naar ons land. Als onderdeel van haar Courage World Tour staat ze op 28 en 30 mei op de planken van het Antwerpse Sportpaleis, maakte de organisator donderdag bekend.

1 reactie

 • Diane Eelen

  2 jaar geleden
  Wij hebben tickets kunnen bemachtigen via ons Sofie in voorverkoop.Kijk er al naar uit
 1. Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegarandeerd worden
  Festivals en concerten

  Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegaran­deerd worden

  Werchter Boutique pop-up van komende zomer is geannuleerd. De federale politie gaf immers negatief advies omdat de diensten op 19 juli ook actief zijn op Tomorrowland en Dour Festival. De veiligheid kan dus niet gegarandeerd worden, indien er nog een extra event tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het was ook niet mogelijk om Werchter Boutique pop-up te verplaatsen.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.