Eén
Volledig scherm
© Eén

Enquête festivalseks: 76% doet het, maar niet altijd veilig

Ruim 75% van de festivalgangers geeft toe ooit seks te hebben gehad op een festival. In 28% van de gevallen komt daar echter geen condoom aan te pas. Dat zijn de opvallendste cijfers uit de grote festivalseks-enquête die Studio Brussel en het Eén-programma Volt organiseerden.

 1. Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mini-reünie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mi­ni-reü­nie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”

  Zijn grootste hits, een 500-koppig koor, en als dé grote verrassing: een kleine reünie van The Radios met Ronny Mosuse als pakkend eerbetoon aan wijlen Robert Mosuse. Gevoelig en energiek klonk Bart Peeters in de Lotto Arena bij de aftrap van zijn ‘Deluxe’ gisteravond. Vandaag mag hij nog eens, zelfs vier keer deze week in totaal en in januari volgen nòg vijf shows. Als Vlaanderens bekendste podiumspringer 60 wordt, viert hij dat zoals het hoort.
 1. Confession van Metejoor op Student Kick Off in Gent: “Ben in Griekenland wakker geworden tussen allemaal blote mensen”
  Play

  “Ben in Grieken­land wakker geworden tussen allemaal blote mensen”, bekent Metejoor op Student Kick Off in Gent

  Ze hebben er twee jaar op moeten wachten, maar in Gent konden de studenten woensdag eindelijk nog eens het academiejaar inzetten met een knal. Ondanks het wisselvallige weer zakten duizenden jongeren af naar de Student Kick Off op het Sint-Pietersplein. Het feest zette zich daarna nog verder in de buurt. De politie moest verschillende toegangswegen afsluiten. De avond in Gent in de voetsporen van onze reporter.