Elton John.
Volledig scherm
Elton John. © REUTERS

Elton John stelt hervatting van afscheidstournee weer uit

ConcertenElton John (74) heeft zijn terugkeer op het podium voorlopig uitgesteld. De Britse zanger zou begin september zijn afscheidstournee na 1,5 jaar hervatten in Duitsland, maar de eerste shows heeft hij verzet naar 2023.

 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.
 2. Arno krijgt massale staande ovatie tijdens laatste concert in thuishaven Oostende
  Play
  Muziek
  12

  Arno krijgt massale staande ovatie tijdens laatste concert in thuishaven Oostende

  Vrijdagavond stond Arno op de planken van het Kursaal Oostende, voor zijn laatste van twee uitverkochte concerten in zijn thuishaven. Fans kwamen vanuit alle windrichtingen naar de badstad om hem in volle glorie aan het werk te zien, want het is geen geheim dat Arno tegen kanker vecht en zijn einde voelt naderen. De muzikant sloot zijn concert af terwijl het publiek hem luidkeels aanmoedigde en toejuichte met een staande ovatie. Al is dit nog niet zijn allerlaatste wapenfeit: op 15 maart staat Arno nog één keer in de Ancienne Belgique in Brussel.