BSRagency BSR Agency
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegarandeerd worden

Festivals en concertenWerchter Boutique pop-up van komende zomer is geannuleerd. De federale politie gaf immers negatief advies omdat de diensten op 19 juli ook actief zijn op Tomorrowland en Dour Festival. De veiligheid kan dus niet gegarandeerd worden, indien er nog een extra event tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het was ook niet mogelijk om Werchter Boutique pop-up te verplaatsen.

19 reacties

 • Steven van Soom

  1 jaar geleden
  Diegene die beweren dat ze geen noot kan zingen hebben of een vooroordeel of kent er niks van en heeft ze nog niet horen zingen op bv reading of het nummer dat ze zingt ter ere van een overleden vriend en rapper. Mja flauwekul verkopen,specialiteit van de verzuurde vlaming.
 • Christelle Vandermaelen

  1 jaar geleden
  Gewoon een product van de platen maatschappij... ze heeft al reeds haar eigen kleding lijn enz... dus een echt voorbeeld voor onze consumerende jeugd.
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Tickets verkopen en erbij zeggen dat als ze niet zou komen je, je geld niet terug krijgt. Toen wist ik al dat dit feestje een staartje zou krijgen. Eigenlijk is het mensen in de val lokken. Maar goed dat het niet doorgaat, te druk, slechte muziek, niet ecologisch, en alle andere haatredens van de verzuurde Vlaming komen nu goed uit. Jammer voor de fans (waar ik absoluut niet bij hoor), maar leef en laat leven.
 • Resist You

  1 jaar geleden
  Billie Eilisch wie betaald daar nu voor ,geen noot kunnen zingen en razend populair bij de jeugd ,maar gelukkig is jeugd zo dom.
 • Margaretha Mestdagh

  1 jaar geleden
  Dirk Rasschaert, daar zit het hem nu net : dit meisje en haar broer schrijven alles zelf, producen en Billie zal zich niet door iemand iets laten opleggen, ze is zeer eigenwijs...
 1. Fans in tranen, publiek verlaat het stadion: langverwachte reünietour Spice Girls draait uit op flop
  Muziek

  Fans in tranen, publiek verlaat het stadion: langver­wach­te reünietour Spice Girls draait uit op flop

  De reünietour van de Spice Girls heeft zijn start gemist. Via de sociale media liet het publiek tijdens het eerste concert in Dublin massaal weten hoe teleurgesteld ze waren in wat ze te zien en te horen kregen. Of beter gezegd: niet te horen kregen. “Het is verschrikkelijk, we kunnen niet eens verstaan wat ze zeggen of welke nummers ze zingen”, klonk de kritiek. Veel toeschouwers die voor het podium stonden gingen op de grond zitten uit frustratie. Anderen zijn dan weer gewoon vertrokken tijdens het optreden.
 2. Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mini-reünie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mi­ni-reü­nie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”

  Zijn grootste hits, een 500-koppig koor, en als dé grote verrassing: een kleine reünie van The Radios met Ronny Mosuse als pakkend eerbetoon aan wijlen Robert Mosuse. Gevoelig en energiek klonk Bart Peeters in de Lotto Arena bij de aftrap van zijn ‘Deluxe’ gisteravond. Vandaag mag hij nog eens, zelfs vier keer deze week in totaal en in januari volgen nòg vijf shows. Als Vlaanderens bekendste podiumspringer 60 wordt, viert hij dat zoals het hoort.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge