BSRagency BSR Agency
Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Billie Eilish dan toch niet op Werchter Boutique pop-up: veiligheid kan niet gegarandeerd worden

Festivals en concertenWerchter Boutique pop-up van komende zomer is geannuleerd. De federale politie gaf immers negatief advies omdat de diensten op 19 juli ook actief zijn op Tomorrowland en Dour Festival. De veiligheid kan dus niet gegarandeerd worden, indien er nog een extra event tegelijkertijd zou plaatsvinden. Het was ook niet mogelijk om Werchter Boutique pop-up te verplaatsen.

19 reacties

 • Steven van Soom

  4 jaar geleden
  Diegene die beweren dat ze geen noot kan zingen hebben of een vooroordeel of kent er niks van en heeft ze nog niet horen zingen op bv reading of het nummer dat ze zingt ter ere van een overleden vriend en rapper. Mja flauwekul verkopen,specialiteit van de verzuurde vlaming.
 • Christelle Vandermaelen

  4 jaar geleden
  Gewoon een product van de platen maatschappij... ze heeft al reeds haar eigen kleding lijn enz... dus een echt voorbeeld voor onze consumerende jeugd.
 • glenn wouters

  4 jaar geleden
  Tickets verkopen en erbij zeggen dat als ze niet zou komen je, je geld niet terug krijgt. Toen wist ik al dat dit feestje een staartje zou krijgen. Eigenlijk is het mensen in de val lokken. Maar goed dat het niet doorgaat, te druk, slechte muziek, niet ecologisch, en alle andere haatredens van de verzuurde Vlaming komen nu goed uit. Jammer voor de fans (waar ik absoluut niet bij hoor), maar leef en laat leven.
 • Resist You

  4 jaar geleden
  Billie Eilisch wie betaald daar nu voor ,geen noot kunnen zingen en razend populair bij de jeugd ,maar gelukkig is jeugd zo dom.
 • Miranda Mestdagh

  4 jaar geleden
  Dirk Rasschaert, daar zit het hem nu net : dit meisje en haar broer schrijven alles zelf, producen en Billie zal zich niet door iemand iets laten opleggen, ze is zeer eigenwijs...