Bal der Bals
Volledig scherm
© Bal der Bals

Bal der Bals wist flopeditie 2013 uit

Zaterdagavond vond het Bal der Bals plaats in Zottegem. Opnieuw kosten noch moeite gespaard, maar deze keer geen dure drank, ellenlange wachtrijen of niet nagekomen beloftes. De zevende editie bleek een geslaagde avond.  Ondanks het dalende aantal bezoekers blikt men tevreden terug. "Deze editie overtrof alle verwachtingen."

 1. Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mini-reünie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bart Peeters wordt 60 en viert dat met 9 concerten in de Lotto Arena én een mi­ni-reü­nie van The Radios: “Dit lijkt net een woonkamer”

  Zijn grootste hits, een 500-koppig koor, en als dé grote verrassing: een kleine reünie van The Radios met Ronny Mosuse als pakkend eerbetoon aan wijlen Robert Mosuse. Gevoelig en energiek klonk Bart Peeters in de Lotto Arena bij de aftrap van zijn ‘Deluxe’ gisteravond. Vandaag mag hij nog eens, zelfs vier keer deze week in totaal en in januari volgen nòg vijf shows. Als Vlaanderens bekendste podiumspringer 60 wordt, viert hij dat zoals het hoort.
 2. Ongeziene veiligheids­maatregelen voor concert Ariana Grande: “Maar bezoekers hoeven niets te vrezen”
  Concerten

  Ongeziene veiligheids­maatregelen voor concert Ariana Grande: “Maar bezoekers hoeven niets te vrezen”

  Wie vanavond naar het Sportpaleis trekt voor het concert van Ariana Grande (26), neemt maar beter zijn voorzorgen. De organisatie maakt namelijk bekend dat enkel volledig doorzichtige tassen met een maximumformaat van 30cm x 15cm x 30cm toegelaten zullen worden in de zaal. Toch benadrukt een woordvoerder van het Sportpaleis dat concertgangers geen reden hebben om te vrezen.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers