Clouseau, Koen en Kris Wauters
Volledig scherm
Clouseau, Koen en Kris Wauters © Kristof Ghyselinck

Alweer twee extra concerten voor Clouseau

ConcertenMet hun dertiende Nederlandstalige plaat ‘Tweesprong’ konden Koen en Kris al 15 concerten in Vlaanderen uitverkopen. Om aan de grote vraag van vele fans te voldoen, kondigt Clouseau twee extra concerten aan in het najaar van 2020 op 12 september in het Ethias Theater en op 26 september in de Ancienne Belgique. 

1 reactie

 • Johan Launders

  2 jaar geleden
  tof en top! maar wat met al die arme mensen die zich dat niet kunnen permitteren... vandaar dat ik de armoedecijfers helemaal niet geloof! in Vlaanderen wordt nog geleefd!
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Emotioneel moment in het Sportpaleis: Niels Destadsbader danst met Maud uit ‘Down The Road’
  Play
  Concerten

  Emotioneel moment in het Sportpa­leis: Niels Destadsba­der danst met Maud uit ‘Down The Road’

  Niels Destadsbader staat vanavond voor het eerst in een uitverkocht Sportpaleis. Dat mag hij de komende dagen nog twee keer opnieuw doen, maar één momentje was deze keer alvast uniek. In het enthousiaste publiek vonden we niemand minder dan Maud, één van de dames die met Dieter Coppens op reis ging in het Eén-programma ‘Down The Road’. Niels nodigde haar uit op het podium en vroeg haar ten dans. Zo is elk hart in de zaal zeker gesmolten...