Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images/Cavan Images RF

Weinig lotusbevallingen in ons land, terwijl ze veel voordelen hebben. Experts: “De baby krijgt meer zuurstof en stamcellen”

In ons land kiezen een aantal vrouwen per jaar voor een lotusbevalling en laten ze de placenta na de geboorte verbonden met het kind. Er zijn pro’s en contra’s, maar vroedvrouw Uwe Porters en gynaecoloog Tinneke De Souter zijn het over één ding eens: de navelstreng (iets) later doorknippen heeft ontzettend veel voordelen. Ze leggen graag uit hoelang je dan moet wachten, hoe een lotusbevalling in z’n werk gaat en wat we ervan kunnen leren. “Gratis stamceldonatie voor je kind.”

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.