thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Wat kreeg jij voor kerst? Dit waren de meest gegeven foute cadeaus

Kerstmis is een dag vol sfeer, lekker eten en lachende gezichten. Maar helaas ook de zoveelste aartslelijke das, nooit-gedragen pantoffels en boeken die je eigenlijk al gelezen had. Maar wat kregen anderen als foutste kerstcadeau?

 1. 4 professionele fotografen over hun familiealbums: “Vraag nooit aan je kinderen om te lachen. Alle emoties zijn toegestaan, zolang het niet gespeeld is”
  PREMIUM

  4 professio­ne­le fotografen over hun familieal­bums: “Vraag nooit aan je kinderen om te lachen. Alle emoties zijn toegestaan, zolang het niet gespeeld is”

  Handig, zo’n smartphone, maar het resultaat is meestal een overvolle fotorol met momentopnames die we amper nog bekijken. Jammer, want fysieke familiefoto’s hebben een pak meer charme en zorgen voor gedeelde herinneringen. Vandaag is het Internationale Dag van de Fotografie, daarom vroegen we aan vier bekende fotografen hoe zij met de nieuwe manieren om foto’s te maken en bewaren omgaan. “Herinneringen kleuren de werkelijkheid zodanig dat foto’s een goede realitycheck zijn.” Lang leve de (niet-digitale) kiekjes!
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.