-
Volledig scherm
- © getty images

Wanneer heeft je kind te veel hobby’s?

Eerder deze week schreven we dat de dochters van Joyce de Troch gaan paaldansen als hobby. Daarnaast blijken ze er nog een hele rist andere hobby’s op na te houden. Maar wanneer is veel té veel? Wij vroegen het aan de pedagoge.

4 reacties

 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  Zo was het vroeger Mario. Thuis strenge opvoeding, helpen werken in de zaak, hobby's was nutteloos, sjotten en fietsen, houten clubhuis timmeren, zelf een boog maken met pijlen, dat was alles. En toch heb ik me als kind rot geammusseerd tussen het werken door.Met de fiets ergens heen want brengen was geen tijd voor.
 • Bart Stynen

  2 jaar geleden
  Awel Mario. Dat klinkt eigenlijk best triest
 • marie-christine coussement

  2 jaar geleden
  ik had dezelfde problemen als mario ,ons dochter had een grote hobby,dat was muziek ,,30 jaar later heeft ze nog steeds die hobby,wat bewijst dat de jeugd sommige dingen echt graag doen.
 • Mario Adams

  2 jaar geleden
  Kinderen mogen blij zijn dat ze dat allemaal mogen en kunnen. Ik had geen enkele hobby als kind. Ik moest enkel zwijgen en doen wat me werd opgedragen door mijn ouders. En af en toe wat klop. Dezer dagen zou dat als kindermishandeling worden bestempeld. Pas toen ik 13 was ging ik op eigen initiatief sporten. Een club op 15 minuutjes wandelen in onze gemeente. Toen die club na 6 maanden verhuisde naar de naburige gemeente, moest ik stoppen, want mijn pa wilde mij niet brengen en komen halen.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw