Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Vogelpoep op je auto? Dit kan je eraan doen

Dan zijn we eindelijk verlost van die vervelende bevroren autoruiten, is er alweer een nieuw obstakel voor wie af en toe de auto van stal haalt: vogelpoep. Maar er is ook goed nieuws: je kan er nog iets anders aan doen dan alleen eens goed vloeken en een zeepsopje bovenhalen.

  1. "Meneer moet niet pinken, zeker?": waarom we ons als furies gedragen in de auto

    "Meneer moet niet pinken, zeker?": waarom we ons als furies gedragen in de auto

    De staking van vandaag veroorzaakt op zijn zachtst gezegd wat chaos op de baan. Al in de file gestaan? Grote kans dat jij je al geërgerd hebt, in het ergste geval inclusief agressief getoeter of hardop vloeken in de auto. Waarom worden we allemaal razende gekken in het verkeer, terwijl we in het dagelijks leven best aangenaam in de omgang zijn? "Achter het stuur komen onze meest primitieve driften boven," verklaart verkeerspsycholoog Gerard Ten Toolen.
  2. 5 vrouwen vertellen over de levenslessen die ze van hun papa meekregen: “Mijn vader leerde mij dat het cool is om de slimste van de klas te zijn”

    5 vrouwen vertellen over de levensles­sen die ze van hun papa meekregen: “Mijn vader leerde mij dat het cool is om de slimste van de klas te zijn”

    Vandaag vieren we alle papa’s. Daarom vertellen 5 vrouwen over de onvergetelijke levenslessen die vaderlief hen meegaf. Of je nu als jong meisje opkeek naar het eerste mannelijke figuur in je leven of dat de band iets moeizamer verliep, er valt heel wat te leren uit die relatie. Zo noemt Nadia El Makhfi (28) haar papa de Marokkaanse George Clooney, kan Davina (28) dankzij haar vader zelf de handen uit de mouwen steken Maddy (34) leerde van haar papa relativeren.