UNKNOWN
Volledig scherm
© UNKNOWN

Veertienjarigen zijn jongste ouders van Groot-Brittannië

April Webster en Nathan Fishbourne uit Wales mogen zich de jongste ouders van Groot-Brittannië noemen. April en Nathan zijn veertien, zij was dertien toen ze zwanger raakte. Zoontje Jamie werd op 15 november geboren met een keizersnede.

 1. Mariska (41) en Hans (44) leggen uit hoe zij de opvoeding van hun twee kinderen aanpakken: “Krijgen ze een straf, dan kom ik er niet meer op terug”
  PREMIUM

  Mariska (41) en Hans (44) leggen uit hoe zij de opvoeding van hun twee kinderen aanpakken: “Krijgen ze een straf, dan kom ik er niet meer op terug”

  Mariska en Hans zijn streng als het aankomt op schermgebruik, tafelmanieren en hobby’s van Nox (8) en Fienna (11). Maar daarnaast is hun leven één groot avontuur. De ouders zetten volop in op bijzondere ervaringen en op een open communicatie. “” Kinderpsychiater Peter Adriaenssens legt uit hoe je kinderen weerbaarder maakt in zulke situaties.
 2. 5 vrouwen vertellen over de levenslessen die ze van hun papa meekregen: “Mijn vader leerde mij dat het cool is om de slimste van de klas te zijn”

  5 vrouwen vertellen over de levensles­sen die ze van hun papa meekregen: “Mijn vader leerde mij dat het cool is om de slimste van de klas te zijn”

  Vandaag vieren we alle papa’s. Daarom vertellen 5 vrouwen over de onvergetelijke levenslessen die vaderlief hen meegaf. Of je nu als jong meisje opkeek naar het eerste mannelijke figuur in je leven of dat de band iets moeizamer verliep, er valt heel wat te leren uit die relatie. Zo noemt Nadia El Makhfi (28) haar papa de Marokkaanse George Clooney, kan Davina (28) dankzij haar vader zelf de handen uit de mouwen steken Maddy (34) leerde van haar papa relativeren.