Getty Images/Image Source
Volledig scherm
© Getty Images/Image Source

OPROEP. Had jouw baby bij de geboorte nog geen naam?

‘Rover! Holly Mae! Lima! Storm!’ De naam van je kindje is het eerste waar vroedvrouwen, familie en vrienden naar vragen wanneer het zijn eerste kreetjes op aarde heeft laten horen. In de meeste gevallen krijgen ze meteen een dolenthousiast antwoord, maar er zijn ook ouders die hier nog even mee wachten. NINA is daarom op zoek naar die ouders die hun kindje enkele dagen of zelfs weken na de geboorte pas een naam gaven.

 1. Duik het weekend in met Anouk Matton, Loena Hendrickx en Anja Daems (en lees morgen hun interview in NINA)

  Duik het weekend in met Anouk Matton, Loena Hendrickx en Anja Daems (en lees morgen hun interview in NINA)

  Kibbelen of knuffelen? In het allerbeste gezin kan het al eens beide zijn. Behalve op Moederdag, dan verdienen mama's dj Anouk Matton, radiopresentatrice Anja Daems en Lut, de mama van kunstschaatsster Loena Hendrickx, alleen maar knuffels. Dit weekend lees je ons interview met hen in ‘NINA’. Maar om de dames nu al wat te leren kennen, beantwoorden ze enkele moederdagdilemma’s.
 2. Van een kinderwenscoach tot stroomstootjes tegen de pijn: 5 nieuwe geboortetrends. “Een navelstreng ‘uitkloppen’ heeft zoveel voordelen”
  PREMIUM

  Van een kinderwens­coach tot stroom­stoot­jes tegen de pijn: 5 nieuwe geboorte­trends. “Een navel­streng ‘uitkloppen’ heeft zoveel voordelen”

  Ouders die zwanger zijn of bevallen vinden het steeds belangrijker om zelf de regie te nemen. En dat brengt nieuwe tendensen met zich mee, van stroomstootjes tegen de pijn of een lotusbevalling tot een kinderwens- of geboortetraumacoach. We bespreken vijf nieuwe trends en hun voordelen voor ouders en baby met de experts die er mee verantwoordelijk voor zijn. “Een op de drie moeders beschrijft haar bevalling in het ziekenhuis als verwarrend en traumatisch. Dat is héél veel.”
 1. Duik het weekend in met de familie Pfaff (en lees morgen hun interview in NINA)

  Duik het weekend in met de familie Pfaff (en lees morgen hun interview in NINA)

  Liever bekend of niet bekend? “Ik zou niet weten wat het is om niet bekend te zijn.” Het is al twintig jaar geleden dat we het leven van de familie Pfaff op de voet volgden in hun realitysoap ‘De Pfaffs’. Dat de band tussen Jean-Marie, Carmen en hun drie dochters Debby, Kelly en Lindsey nog altijd even sterk is, lees je morgen in NINA. Hoe hun perfecte weekend eruit ziet, ontdek je alvast in onze weekenddilemma’s.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.