Koen Wauters met Zita en Nono afgelopen zomer op Rock Werchter.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Wauters met Zita en Nono afgelopen zomer op Rock Werchter. © Photo News

Ook voor Zita (15) en Nono (13) breekt zware periode aan: “Voor pubers is scheiding heftiger dan voor jonge kinderen”

“De zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert”, benadrukten Koen Wauters en Valerie De Booser onmiddellijk. Niet onverstandig, want voor pubers – dochter Zita is 15, zoon Nono 13 – is een scheiding nog heftiger dan voor jonge kinderen, legt expert Monique Van Eyken uit.

 1. Langeafstandskoppels nog altijd gedwarsboomd door corona. Nane (25) en Hedy (25): “Belgen mochten op reis, ik mocht mijn verloofde nog altijd niet zien”
  PREMIUM

  Langeaf­stands­kop­pels nog altijd gedwars­boomd door corona. Nane (25) en Hedy (25): “Belgen mochten op reis, ik mocht mijn verloofde nog altijd niet zien”

  Eind juni deden de Belgische Nane (25) en Hedy (25) hun relaas in onze krant: ze hebben elk een vriend in Amerika, maar hun relatie was door corona volledig uitzichtloos geworden. “De toekomst met onze partners staat voor onbepaalde tijd on-hold." Ondertussen hebben ze, door creatieve oplossingen en daarna door versoepelingen, allebei hun vriend terug kunnen zien. Maar de situatie blijft absurd. Om herenigd te worden met een partner buiten de EU, moet je als koppel je relatie ‘bewijzen’ en aan andere voorwaarden voldoen. En dan is er nog de angst dat we binnenkort weer in lockdown kunnen gaan. Hedy en Nane lijden er mentaal onder, maar blijven vechten voor hun relatie. “Veel langeafstandskoppels maken er uit hopeloosheid gewoon een einde aan.”
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok