thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Moeder van vijf bedankt ober uit Oostende: "Zo lief om ons niet te veroordelen"

Sofie is een thuisblijfmama en moeder van vijf, die dus genoeg stof heeft om over te schrijven op haar blog 'our happily ever after'. Toen haar autistische zoon zondagavond een crisis kreeg tijdens de avondmarkt op een bankje in Oostende, vlak naast een chique cocktailbar, raakte ze ontroerd door de lieve reactie van een jonge ober van de bar. "Bedankt om ons niet te veroordelen of ons weg te kijken," schrijft ze dankbaar.

  1. Bijna Moederdag: deze 3 vrouwen zijn voor het eerst zwanger, bevallen of werden oma. “Het perfecte moment om een kindje te krijgen bestaat niet”
    PREMIUM

    Bijna Moederdag: deze 3 vrouwen zijn voor het eerst zwanger, bevallen of werden oma. “Het perfecte moment om een kindje te krijgen bestaat niet”

    “Wij zijn superfier, maar kunnen dat niet delen.” Speciaal voor Moederdag blikken drie vrouwen terug op hun unieke mijlpaal van het afgelopen jaar: een zwangere buik, een bevalling of grootmoeder worden. Een eerste keer die zo bijzonder is, maar deels werd gekaapt door corona. En dat ging gepaard met up’s en down’s, vertellen ze. “Ik word niet overstelpt door goedbedoelde adviezen. Zonder corona zouden mensen zich sowieso meer moeien.”