izzzi
Volledig scherm
© izzzi

Met nieuwe Belgische draagzak ‘izzzi’ draag je je baby op een innovatieve manier

Draagzakken voor baby’s zijn erg populair en komen in steeds meer uitvoeringen. Een recente creatie die onze aandacht trok? De ‘izzzi’, een ontwerp van Belgische makelij dat naar eigen zeggen toelaat om je baby op een instinctieve manier te dragen. Niet in de bestaande komma- of kikkerhouding dus, wel in een compleet nieuwe. 

1 reactie

 • Anouk Van de Velde

  2 jaar geleden
  Dit is allesbehalve ergonomisch! Het rugpand is verstevigd en de baby ligt wel degelijk in een kommahouding. Informeer je bij een draagconsulent. Ik denk niet dat er velen dit model zullen aanbevelen. Voor 170 euro kan je veel deftigere dragers aanschaffen in plaats van dit onding.
 1. Meghan Markle onder vuur voor hoe baby Archie in draagzak zit: “Elke kersverse mama maakt wel eens fouten”
  PREMIUM

  Meghan Markle onder vuur voor hoe baby Archie in draagzak zit: “Elke kersverse mama maakt wel eens fouten”

  Meghan Markle staat opnieuw in het oog van de storm. Oorzaak van de hetze ditmaal? De manier waarop ze baby Archie draagt in haar draagzak. Volgens menig socialemediagebruiker houdt ze haar 8 maanden oude zoontje immers helemaal verkeerd vast, wat gevaarlijk kan zijn voor haar kleintje. Wij klopten aan bij draagconsulente Marie Rondou voor meer uitleg en haar beste tips over hoe je een draagzak juist moet gebruiken.