Marie Kondo
Volledig scherm
Marie Kondo © Marie Kondo

Marie Kondo is nu ook een hit op Netflix: dit zijn haar beste opruimtips voor elke kamer

Ze is Japans, auteur van twee bestsellers én 's werelds allereerste opruimcelebrity. Marie Kondo veroverde enkele jaren geleden al de wereld (en huiskamers) met haar befaamde opruimtechniek, de KonMari-methode, maar nu is ze ook een hit op Netflix met haar serie ‘Tidying up with Marie Kondo’. Daarin staat ze Amerikaanse gezinnen bij met raad, daad en vooral heel veel praktische tips om hun huis in een mum van tijd van alle rommel te ontdoen. Wij selecteerden per woonkamer haar beste advies, want opgeruimd staat netjes!

3 reacties

 • Hilde Peeters

  3 jaar geleden
  Gezien en er zitten goede tips in zeker als je zoals ik op een klein appartementje woon,heb nu plaats over.
 • Kristel Geets

  3 jaar geleden
  In Vlaanderen heb je zoiets als de opruimdokter, die doet precies hetzelfde! Profesionnal Organizing is aan een opmars bezig in België en Nederland, alhoewel er (onterecht) nog veel schaamte rond bestaat. Een opruimcoach doet voor je huis wat een personal trainer voor je lichaam doet. Hij/zij begeleidt je naar een opgeruimde thuis zodat je rust in je hoofd krijgt én meer tijd voor de dingen die er écht toe doen in het leven. Fijne serie dus!
 • francis vanoverschelde

  3 jaar geleden
  Netflix .iets voor mensen die niks te doen hebben buiten niks te doen te hebben ? Wat is het , waarom dient het ? geen idee