Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Mama straft dochtertje voor pesten op school, maar krijgt daar gemixte reacties op

Toen de Canadese Amanda Mitchell ontdekte dat haar 9-jarige dochter andere kinderen op school gepest had, besloot ze harde maatregelen te nemen. “Dit kind zal aan den lijve ondervinden dat we ons niet als pestkoppen gedragen,” schreef ze erover op Facebook. Al was lang niet iedereen het eens met haar harde aanpak.

15 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  3 jaar geleden
  een 9-jarig kind is nog niet volgroeid genoeg om met het volle besef iemand te viseren en moedwillig onderuit te halen. 'Pesten' is op die leeftijd nog heel kinderlijk. De straf is daarom flink uit proportie. Het is goed dat je je kind aanspreekt op negatief gedrag zodat het leert wat de gevolgen zijn. Maar doe dat dan op het juiste leeftijdsniveau. En smeer het niet uit op Facebook. Er zijn genoeg strenge, maar niet-exhibisionistische ouders. Alles op FB zetten is niet wauw, dat is dom.
 • an van den put

  3 jaar geleden
  ze hee gelijk, kunnen vele moeders een voorbeeld aan nemen, om hun kinderen respect te leren, het niet straffen leverd nie echt iets op he. ik ben ook geen standaard moeder
 • Daisy Geordi Hoeven

  3 jaar geleden
  goeie mama zo moet dat!
 • Debbie Isabella

  3 jaar geleden
  Helemaal gelijk die mamma, wemoeten maar alles negeren en alleen positief gedrag belonen. Maar zo gaat het in de grote echte wereld ook niet.
 • Jeanette van der Neut

  3 jaar geleden
  Wat een ongelooflijk langdurige drievoudige straf(week). En wat nu als mama haar buurvrouw achter haar rug uitlacht? Dat is hetzelfde als pesten. Ik zie geen bewustwording van wat dat kind precies fout deed dus hoe kan ze er een les uit leren?