thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Makkelijke tips om je huis langer schoon te houden

Je kan je huis op elk moment van de dag schoonmaken aangezien het huishouden nooit gedaan is. Altijd valt je oog wel op iets vuil en wanneer je eindelijk gedaan hebt met je poetsbeurt, mag je weer opnieuw beginnen. Toch zijn er heel wat trucjes die je het leven iets makkelijker maken, lees ze hier.

  1. Dit waren de meest ontroerende momenten in de ceremonie voor Lara Switten: “Ik zal ervoor zorgen, lieve schat, dat je nooit vergeten wordt”

    Dit waren de meest ontroeren­de momenten in de ceremonie voor Lara Switten: “Ik zal ervoor zorgen, lieve schat, dat je nooit vergeten wordt”

    Gisteren namen we afscheid van NINA-columniste Lara Switten, de mama van drie die ons bijna een jaar liet meebeleven hoe ze tegen baarmoederhalskanker vocht. Op de prachtige ceremonie haalden haar naaste vrienden en familie herinneringen op aan de vrouw die Lara was. Goedlachs, warm, koppig, dapper. Een overzicht van de liefde, de vechtlust en de lichtpuntjes op haar afscheidsceremonie. Hier bekijk je alle fragmenten.