Nina Karl Vannieuwkerke, Caroline Vereenooghe en hun zoontje Jack.
Volledig scherm
PREMIUM
Nina Karl Vannieuwkerke, Caroline Vereenooghe en hun zoontje Jack. © Guy Kokken

Karl Vannieuwkerke en vriendin Caroline Vereenooghe over de liefde: “Ik vraag af en toe om te trouwen. Ze heeft al meermaals ‘nee’ gezegd”

Drie jaar geleden sloeg totaal onverwacht een vonk over in Diksmuide. Sindsdien brandt het vuur tussen VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke en dierenarts Caroline Vereenooghe. Ze wonen op een prachtige plek tussen de weilanden, samen met zoontje Jack (2) en Karls kinderen Jef (16) en Marte (15). “Op een bepaald moment voelden we allebei dat er iets wás tussen ons. Het moest alleen nog even gezegd worden.”

 1. Mariska (41) en Hans (44) leggen uit hoe zij de opvoeding van hun twee kinderen aanpakken: “Krijgen ze een straf, dan kom ik er niet meer op terug”
  PREMIUM

  Mariska (41) en Hans (44) leggen uit hoe zij de opvoeding van hun twee kinderen aanpakken: “Krijgen ze een straf, dan kom ik er niet meer op terug”

  Mariska en Hans zijn streng als het aankomt op schermgebruik, tafelmanieren en hobby’s van Nox (8) en Fienna (11). Maar daarnaast is hun leven één groot avontuur. De ouders zetten volop in op bijzondere ervaringen en op een open communicatie. “” Kinderpsychiater Peter Adriaenssens legt uit hoe je kinderen weerbaarder maakt in zulke situaties.
 2. Ontwerpster Katrien Herdewyn scoort tot in Silicon Valley met hightech schoendesign: “Een paar van mijn relaties sneuvelden door mijn schoenen”

  Ontwerp­ster Katrien Herdewyn scoort tot in Silicon Valley met hightech schoende­sign: “Een paar van mijn relaties sneuvelden door mijn schoenen”

  Ze pendelt tussen België en San Francisco, om consulting te geven aan start-ups in Silicon Valley. Maar het hart van ingenieur en ontwerpster Katrien Herdewyn ligt toch bij haar internationaal gelauwerde schoenenmerk ‘Elegnano’. Dankzij nanotechnologie blijven haar creaties mooi droog en proper, in weer en wind. Maar dat heeft wel wat voeten in de aarde gehad, vertelt ze in NINA.