thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Hoe je kind op te voeden in het post pedagogische tik-tijdperk

Een 50-tal jaar geleden was de zogenaamde pedagogische tik nog schering en inslag. Nu weten we echter wel beter dan onze kroost een draai om de oren te geven. Toch is je kind op een correcte en kordate manier opvoeden voor heel wat ouders nog steeds een heuse opgave. Deze 5 tips helpen je alvast op de goede weg.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.