-
Volledig scherm
- © Getty Images

Grote wasjes, kleine wasjes: zo maak je jouw favoriete winteraccessoires schoon

Uit recent onderzoek blijkt dat je warme winterwanten vijf keer meer bacteriën bevatten dan de gemiddelde toiletbril. Ging jij ook bijna over je nek bij het lezen van de vorige zin? Denk dan vooral even na wanneer jij je wanten, sjaal of muts voor het laast gewassen hebt? Juist.

1 reactie

 • FRANCOIS LEMMENS

  2 jaar geleden
  je kunt al die spullen ook naar de professionele wasser (natreiniger) brengen die heeft professionele wasmiddelen om die te behandelen
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Oeps! 11 mama’s over het moederschap zoals het écht is. “Ik stond op het werk met de rugzak van mijn dochter”

  Oeps! 11 mama’s over het moeder­schap zoals het écht is. “Ik stond op het werk met de rugzak van mijn dochter”

  Het moederschap, dat is liefde krijgen en geven. Dat is ploeteren en zwoegen. Vallen en opstaan. Je rol als mama loopt nu eenmaal niet altijd even perfect, hoe graag je dat ook wil. Dat bewijzen ook deze elf quotes van Belgische mama’s. Ze ploeteren elk op hun manier lekker verder en tonen hoe het moederschap écht is. “Ik snap niet hoe andere mama’s het doen: hun kleintje proper houden.”