Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Grootste bron van stress voor vrouw: man en niet kroost

Bijna de helft van de Amerikaanse moeders heeft meer stress door haar partner dan door haar kinderen, dat toonde een recente rondvraag aan.

  1. “Ik wil niet kiezen tussen mama of topsporter zijn.” Vrouwelijke sporters die borstvoeding geven, mogen hun baby meenemen naar de Olympische Spelen

    “Ik wil niet kiezen tussen mama of topsporter zijn.” Vrouwelij­ke sporters die borstvoe­ding geven, mogen hun baby meenemen naar de Olympische Spelen

    Opgelucht ademhalen voor jonge mama’s die eind deze maand naar de Olympische Spelen in Tokio gaan. Zij mochten door de protocollen hun kindje niet meenemen, zelfs niet als ze nog borstvoeding geven. Om daar verandering in te brengen, zette de Canadese basketbalspeelster Kim Gaucher (37) een emotioneel pleidooi op Instagram. Met succes, want de regels werden op de valreep aangepast. “Dit is een zeer belangrijke stap vooruit voor vrouwen in de sport.”
  2. 5 vrouwen vertellen over de levenslessen die ze van hun papa meekregen: “Mijn vader leerde mij dat het cool is om de slimste van de klas te zijn”

    5 vrouwen vertellen over de levensles­sen die ze van hun papa meekregen: “Mijn vader leerde mij dat het cool is om de slimste van de klas te zijn”

    Vandaag vieren we alle papa’s. Daarom vertellen 5 vrouwen over de onvergetelijke levenslessen die vaderlief hen meegaf. Of je nu als jong meisje opkeek naar het eerste mannelijke figuur in je leven of dat de band iets moeizamer verliep, er valt heel wat te leren uit die relatie. Zo noemt Nadia El Makhfi (28) haar papa de Marokkaanse George Clooney, kan Davina (28) dankzij haar vader zelf de handen uit de mouwen steken Maddy (34) leerde van haar papa relativeren.