Instagram @eva_tuyt/Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram @eva_tuyt/Getty Images

Eva (35) ruilt de stad in voor het platteland, en ze is niet alleen. Makelaar: “Hype om in binnenstad te wonen is er aan het uitgaan”

Met stijgende prijzen in de stad en een stijgende vraag naar woningen met een tuin, kiezen steeds meer mensen ervoor om te verhuizen naar ‘het platteland’. Zo ook momfluencer Eva Tuytelaers (35) die na 10 jaar in de stad terugkeert naar haar roots in de Kempen. Zij hoopt haar vrienden uit de stad zo vaak mogelijk naar Ravels te lokken met een toffe logeerkamer. En Eva is lang niet de enige die ervoor kiest om van omgeving te veranderen, bevestigt makelaar Dimitri Wellens van vastgoedbedrijf Wellimmo. “Voor hetzelfde geld krijg je in de groene rand meer dan je in de stad zou krijgen.”

  1. ‘Mom-fluencer’ Eva Tuytelaers deelt haar aparte opvoedingsstijl met 34.000 volgers op Instagram: “Ik overweeg om mijn oudste zoon niet naar school te sturen”
    PREMIUM

    ‘Mom-fluencer’ Eva Tuytelaers deelt haar aparte opvoedings­stijl met 34.000 volgers op Instagram: “Ik overweeg om mijn oudste zoon niet naar school te sturen”

    Met meer dan 34.000 volgers op Instagram kan je Eva Tuytelaers een influencer noemen. Maar bij Eva geen foto’s van lekker eten, nieuwe outfits of hippe feestjes, wél bijna uitsluitend kiekjes van haar twee zoontjes, Hélder (3) en Mozes (1). De ‘mom-fluencer’ houdt er haar eigen opvoedingsstijl op na, zoals samen met de kindjes in een bed slapen en hen niet naar school sturen, en deelt die met de wereld. “Ik wil ouders motiveren om keuzes te maken die bij je kind passen, en zich niet te veel laten leiden door wat de norm is.”