rr
Volledig scherm
PREMIUM
© rr

Elke Clijsters (35) en haar kinderen verhuisden in volle coronatijd: “Jelle en ik beseffen beiden dat deze situatie alles overstijgt”

‘Blijf in uw kot.’ Het kon voor Elke Clijsters op geen beter moment vallen: ze is net verhuisd naar een nieuw huis in Hasselt en is in volle uitpakmodus. De rest van haar tijd spendeert ze met kinderen Cruz (11) en Cleo (10). Om de andere week wonen zij bij ex-man Jelle Van Damme. “Ons co-ouderschap verloopt prima. Net nu kunnen we extra op elkaar rekenen.”

4 reacties

 • Mieke Dejonckheere

  1 jaar geleden
  Blijft geen essentiële verplaatsing. Mag beboet worden.
 • willems luc

  1 jaar geleden
  Heel belangrijk nieuws, een topper in tijden als vandaag !!!!
 • Koen Huyck

  1 jaar geleden
  @ Elke: mijn echtgenote en ik, wij moeten allebei nog gaan werken. Na onze shift blijven wij echter thuis, behalve om eens de noodzakelijke boodschappen te doen of 1 keer per dag de hond zijn pootjes te laten strekken. In het geld zwemmen, erin pootje baden of zelfs diegene die er alleen maar over kunnen dromen, dat maakt niet uit. Het is enkel de mentaliteit die er moet zijn. De kleine minderheid die zich niet aan de regels houdt, zal deze crisis veel langer later duren dan normaal.
 • Elke De Vleeschouwer

  1 jaar geleden
  Zie, tegen mensen met veel geld zijn ze eerlijk en zeggen ze van de eerste minuut, niet meer buiten komen, geen mensen zien. De werkmens zal zijn leven wel opofferen voor dat van u...