Aangeboden door Efteling
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Efteling
Volledig scherm
© Efteling

Een fonkelnieuwe attractie op zee en een tijdelijk sprookje over een maf theefeestje: zo blaast de Efteling 70 kaarsjes uit

 1. Wel of geen kinderen? James Cooke twijfelt. Kinderwenscoach legt uit hoe je weet of je klaar bent voor het ouderschap
  PREMIUM

  Wel of geen kinderen? James Cooke twijfelt. Kinderwens­coach legt uit hoe je weet of je klaar bent voor het ouderschap

  “Ik zou graag papa zijn, denk ik”, zegt een bewogen James Cooke. “Ik twijfel omdat ik écht de beste papa wil zijn en mis nog zelfzekerheid.” Waar we vroeger sneller kozen voor het traditionele gezinsleven, zijn er vandaag meerdere opties en dat gaat gepaard met keuzestress. Waarom twijfelen we zo en hoe pak je dat dilemma aan? Kinderwenscoach en psychotherapeut Miriam De Rycke legt uit welke signalen je helpen met die keuze.
 2. KIJK. 17 gezinnen geven hun mening over borstvoeding. “Laat het geen strijd zijn. Later eten ze toch McDonald’s”

  KIJK. 17 gezinnen geven hun mening over borstvoe­ding. “Laat het geen strijd zijn. Later eten ze toch McDonald’s”

  Het is Wereld Kolfdag, ofwel World Breast Pumping Day. Een dag voor alle ouders en hun (b)engeltje. Want kolven kan overweldigend zijn, net zoals borstvoeding of een flesje met kunstvoeding geven. Maar al lijkt een voeding soms een marathon, aan de finish is het een prachtige verbintenis. Dat tonen deze kersverse gezinnen, die hun voedingsmoment én een bemoedigende boodschap delen.