Volledig scherm

Draagdoeken kunnen baby's verstikken: Amerikanen onderzoeken 14 gevallen

Britse ouders worden gewaarschuwd voor het gevaar van draagdoeken waarin baby's vervoerd worden. Onder meer celebrities hebben de draagdoek erg populair gemaakt, maar er zouden helaas al een aantal dodelijke gevallen te betreuren zijn.

  1. Het is Internationale Kattendag: deze 8 hartenbrekers uit het asiel zijn nog op zoek naar een baasje. “Figaro is heel imposant, maar hij heeft een klein hartje”

    Het is Internatio­na­le Kattendag: deze 8 hartenbre­kers uit het asiel zijn nog op zoek naar een baasje. “Figaro is heel imposant, maar hij heeft een klein hartje”

    Op 8 augustus is het de Internationale Kattendag. Het ideale moment om katten, die anders over het hoofd gezien worden, een extra aai over hun kopje te geven en te verwennen. Wij gingen bij 4 verschillende asielen uit de 4 verschillende windstreken horen wie hun hartenbrekers zijn. Medewerkers uit het asiel geven bij elk katje een woordje uitleg over waarom ze er precies zo'n zwak voor hebben. Opgepast, want je loopt een reëel gevaar om ze allemaal te willen adopteren.