Volledig scherm
© Pexels

Dit hebben je hoofdkussen en je toiletbril met elkaar gemeen

Een mooie, egale huid hangt niet alleen af van de beautyproducten die je gebruikt. Je kan zoveel dure crèmes op je gezicht smeren als je wil: indien je basisverzorging niet goed zit, is dat allemaal voor niets.

4 reacties

 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Veel allergische reacties te proper is ook niet oké 1x per week gaat alle beddengoed in de wasmachine af en toe ook de kussens en donsdeken
 • Freddy De Vos

  2 jaar geleden
  Zelfde als onderstaande reactie, de meeste "schoonmaakproducten" maken onze huid kapot en daardoor worden we zwak en ziek!
 • Rene Dannau

  2 jaar geleden
  eerder in deze krant; we leven te proper en hierdoor krijgen we allergieën.
 • Frank De Witte

  2 jaar geleden
  Perfect voor je immuun systeem, niet teveel je beddengoed wassen is de boodschap, wat ze je in de reclame ook proberen wijs te maken, t'is toch enkel maar uit winstbejag. Een goed immuun systeem zorgt juist voor een mooiere huid.
 1. Twitteraccount geeft kinderen het ultieme argument om ouders te overtuigen een kat in huis te halen

  Twitterac­count geeft kinderen het ultieme argument om ouders te overtuigen een kat in huis te halen

  Je bent jong en je wilt wat. Een snoezig, aaibaar katje, alsjeblieft. Maar hoe hard je je ouders ook probeert te overtuigen – “ik zal áltijd de kattenbak verversen!”, “ik zal elke dag stofzuigen!”, “ik zal zonder kat nooit gelukkig zijn!” – toch slagen sommige ouders erin om volhardend ‘nee’ te blijven zeggen. Geen probleem: deze geniale twitteraccount reikt je de winnende argumenten aan.
 2. TikTok voor dummies: wat maakt de app zo aantrekkelijk, is het veilig en wat zijn de effecten op de lange termijn?
  PREMIUM

  TikTok voor dummies: wat maakt de app zo aantrekke­lijk, is het veilig en wat zijn de effecten op de lange termijn?

  Ook in Vlaanderen worden TikTok-sterren stilaan een fenomeen. Je bent vóór de app of niet, maar je kan er niet omheen. TikTok beïnvloedt muziekhits, jongerentaal, mode- en make-uptrends, het bepaalt welke (schoonheids)producten, recepten en dansjes populair zijn. Kortom, het is overal. Een groot aspect van het succes is dan ook te verklaren door het feit dat je TikToks óveral kan maken, of je nu thuis in de zetel zit of boodschappen aan het doen bent. In eerste instantie sloeg de app vooral aan bij kinderen, maar sinds de lockdown zijn ook tieners, (jong)volwassenen en zelfs bekende Vlamingen mee op de trein gesprongen.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"