thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Dit gebeurt er met het lijfje van een baby in het eerste uur van zijn leven

We herinneren ons er zelf jammer genoeg niks meer van, dat eerste uur dat we op de wereld doorbrengen. Maar ook als moeder in wording ben je misschien wel nieuwsgierig naar hoe dat kleintje zijn eerste 60 minuten doorbrengt. De bloggers van Play Like Mum vatten gedetailleerd samen hoe dat eerste levensuur eruitziet.

0 reacties

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Caroline en Auriane doen het radicaal anders: van een slagersfamilie naar veggie. “Voelde als coming-out”

  Caroline en Auriane doen het radicaal anders: van een slagersfa­mi­lie naar veggie. “Voelde als co­ming-out”

  Soms valt de appel wél ver van de boom. Caroline Vercauteren (34) is getrouwd met de zoon van een charcuteriebedrijf. Auriane Borremans (29) komt uit een slagersfamilie pur sang. Beide dames maakten een niet zo evidente switch. Auriane breekt de familietraditie, werd vegetariër én startte haar eigen bedrijf rond plantaardige voeding. Ook Caroline stampt een plantaardig initiatief uit de (pot)grond. “Ik ben lang op zoek geweest naar de ideale grondstof om vlees te vervangen. We kwamen uit bij de oesterzwam. Het wordt ‘de biefstuk van de groenten’ genoemd.”