Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Deze 4 kerstplanten zijn gevaarlijk voor je hond of kat

Heb jij ook een huisdier rondlopen dat maar al te graag z’n tanden zet in alles wat z’n pad kruist? Dan lees je best even verder, want deze 4 planten die je vaak in huis haalt tijdens de kerstperiode, kunnen behoorlijk gevaarlijk zijn voor je viervoeter.

0 reacties

  1. Hallo, schoolkosten en wat met zakgeld? Expert helpt je erover te praten met je kind

    Hallo, schoolkos­ten en wat met zakgeld? Expert helpt je erover te praten met je kind

    1 september loert al om de hoek. Voor veel ouders brengt dat grote kosten met zich mee: een nieuwe outfit, brooddoos of misschien is de boekentas van jouw spruit aan vernieuwing toe. Volgens geldcoach Eef van Opdorp is het goed om je kinderen mee te laten nadenken over het financiële plaatje. En als je jouw kind een zakcentje meegeeft voor op de schoolbanken, hoeveel zakgeld dan best? “Laat je kinderen ook fouten maken.”
  2. Vrouwen willen dat we stoppen met te vragen of ze zwanger zijn. Expert: “Gebeurt online steeds vaker”

    Vrouwen willen dat we stoppen met te vragen of ze zwanger zijn. Expert: “Gebeurt online steeds vaker”

    “Ben je zwanger?” Nederlandse blogster Mascha Feoktistova (35) krijgt de vraag vaak en had er genoeg van. Ze creëerde de Instagrampagina @nietzwanger, in de hoop dat haar verhelderende posts mensen de ogen zouden openen. Psychologe Sarah Hertens kadert mee waarom je een vrouw beter nooit die vraag stelt. “We associëren zwanger zijn met iets positiefs, maar zo simpel is het niet.”