Roberto en Beth Martínez met hun dochtertjes Luella en Safianna.
Volledig scherm
PREMIUM
Roberto en Beth Martínez met hun dochtertjes Luella en Safianna. © Filip Van Roe

De thuismatch van Roberto Martínez: “Natuurlijk praat ik met Beth over welke spelers ik wel of niet selecteer”

Hij mag dan dé succesvolle bondscoach van onze Rode Duivels zijn, het favoriete team van Roberto Martínez (46) telt welgeteld drie vrouwen: echtgenote Beth (37) en dochtertjes Luella (6) en Safianna (4 maanden). Het EK voetbal in 2020 houdt hem nu al dag en nacht bezig. Maar eerst zijn er nog een paar voorname thuismatchen: de feestdagen.

1 reactie

 • Guido De saedelaere

  2 jaar geleden
  Top kerel en trainer als de duivels geen prijs halen is hij niet verantwoordelijk maar de talentvolle blaaskoppen van spelers zelf
 1. Q-dj Jolien Roets over waarom ze haar zoontje online afschermt. “Ik ben Michael Jackson niet, maar ik wil controle”
  PREMIUM

  Q-dj Jolien Roets over waarom ze haar zoontje online afschermt. “Ik ben Michael Jackson niet, maar ik wil controle”

  “Je mag mijn kind zien, gewoon niet online.” Is het jou ook al opgevallen? Heel wat (Bekende) Vlamingen posten hun kind onherkenbaar op Instagram. Ook Q-dj Jolien Roets (36) kiest ervoor om haar eenjarig zoontje online onherkenbaar te maken. Want is dat wel veilig, foto’s van je kind op het internet? Jolien verklaart haar keuze en een experte in sociale media geeft vijf cruciale richtlijnen. “Heel wat ouders geven aan dat het profiel van hun kind al benaderd werd door een pedofiel.”
 2. Muziek kwam niet altijd eerst voor zangeres Lady Linn. "Mama worden en een goede man vinden was mijn grootste bekommernis”

  Muziek kwam niet altijd eerst voor zangeres Lady Linn. "Mama worden en een goede man vinden was mijn grootste bekommer­nis”

  Lady Linn (40) ademt muziek. Als ze niet zelf op een podium staat of nummers schrijft, gaat ze naar een optreden. Het is een passie, die zich niet zo makkelijk laat combineren met het gezinsleven. “Toen we nog geen kinderen hadden, leefden mijn man en ik veel ’s nachts en alles was een beetje geïmproviseerd. Ik mis dat spontane wel af en toe.” Intussen heeft ze wel een plan van aanpak en geeft ze de liefde voor muziek door aan haar kinderen.