Maxime, Jacques & Julie Vermeire.
Volledig scherm
PREMIUM
Maxime, Jacques & Julie Vermeire. © Joris Casaer

De oude keuken is Jacques Vermeires’ favoriete plek in het weekend: “Ik kan eigenlijk perfect alleen leven”

Op televisie gaan ze door als ‘De Vermeires’, in het weekend is het andere koek: familie Peignoir. Zaterdag en zondag staan voor komiek Jacques Vermeire volledig in het teken van rust. Babbelen om te babbelen? Doet hij liever niet meer. En diezelfde rust probeert hij ook altijd al in z’n vaderschap te manifesteren. “Ons moeder was een zaag. Zelf wil ik dat niet zijn.”

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.