IKEA
Volledig scherm
© IKEA

De IKEA huisdieren-collectie is vanaf volgende week beschikbaar in België

We kondigden een tijdje geleden al aan dat IKEA een collectie voor honden en katten ging maken. Zoals we dat van Zweedse meubelgigant gewoon zijn, is het een betaalbare collectie die er ontzettend leuk uitziet. En die ligt vanaf 7 april ook in België in de winkels. 

8 reacties

 • Maaike Goethals

  5 jaar geleden
  Ik zit te denken hoeveel mensen dat ze nodig hebben gehad om al die dieren op de juiste plaats te houden om die foto te kunnen trekken
 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Het toppunt van consumeren. Een mens kan toch zelf creatief zijn ?
 • Denise Michiels

  5 jaar geleden
  Fijn dat de spulletjes voor hond en kat nu ook betaalbaar zullen zijn... dierenspeciaalzaken zijn nu eenmaal zeer duur en als je een kleine beurs hebt gewoon niet haalbaar/betaalbaar.
 • Eric Van Gestel

  5 jaar geleden
  Jammer van die scherpe hoeken bij die bedjes-ombouw , als een spelend dier daar met zijn oog tegen loopt ...
 • Jeroen Roelants

  5 jaar geleden
  Meest hillarishe reactie vandaag gaat naar Thierry!xD
 1. Loredana Falone (34) vertelt over haar hecht gezin met Matteo Simoni. “Hij kan de hele dag op de zetel liggen, ik niet”

  Loredana Falone (34) vertelt over haar hecht gezin met Matteo Simoni. “Hij kan de hele dag op de zetel liggen, ik niet”

  Ontwerpster Loredana Falone zit niet stil: binnenkort brengt ze haar tweede capsulecollectie met CKS uit. Zelfs ’s weekends heeft ze het graag druk — iets waar haar geliefde, acteur Matteo Simoni, haar niet in evenaart. Niet erg. Zij, Matteo en hun dochtertje Gulia passen moeiteloos toch als puzzelstukjes ineen. “We zijn streng op onze tijd samen als koppel.”