Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Dankzij deze technologie kan je als ouder je kind vanop afstand in de gaten houden

HLN ShopAls ouder ben je blijkbaar nooit gerust. Geraakt mijn kind wel veilig op school? Is die nieuwe babysitter wel oké? Is mijn puber wel waar hij zegt dat hij is? Met dank aan de technologie zijn er nu wel heel wat gadgets op de markt die je zorgen deels kunnen wegnemen. 

  1. Het is Internationale Kattendag: deze 8 hartenbrekers uit het asiel zijn nog op zoek naar een baasje. “Figaro is heel imposant, maar hij heeft een klein hartje”

    Het is Internatio­na­le Kattendag: deze 8 hartenbre­kers uit het asiel zijn nog op zoek naar een baasje. “Figaro is heel imposant, maar hij heeft een klein hartje”

    Op 8 augustus is het de Internationale Kattendag. Het ideale moment om katten, die anders over het hoofd gezien worden, een extra aai over hun kopje te geven en te verwennen. Wij gingen bij 4 verschillende asielen uit de 4 verschillende windstreken horen wie hun hartenbrekers zijn. Medewerkers uit het asiel geven bij elk katje een woordje uitleg over waarom ze er precies zo'n zwak voor hebben. Opgepast, want je loopt een reëel gevaar om ze allemaal te willen adopteren.