Lara Switten met haar gezin, voor de geboorte van zoontje Gabriel.
Volledig scherm
PREMIUM
Lara Switten met haar gezin, voor de geboorte van zoontje Gabriel. © Lara Switten

COLUMN. Lara Switten, ongeneeslijk ziek en net bevallen, verlaat het ziekenhuis: “Ik voel de armen van mijn meisjes en ben dronken van blijdschap”

Lara Switten vecht tegen kanker en is net bevallen van haar derde kindje. Drie weken lang vertelt ze in de weekendkrant hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en ergste nachtmerrie beleeft. Nadien lees je haar wedervaren weer in NINA. Vandaag mag Lara, net na Kerstmis, het ziekenhuis verlaten. Thuis wacht haar het feestmaal met haar man en dochters op waar ze zo op hoopte. “Mijn dochters, in onze woonkamer. Mijn eigen vier muren om tussen te vertoeven. Mijn eigen plafond om vannacht naar te staren.” 

6 reacties

 • gilbert Gijdé

  3 weken geleden
  lieve Lara,wij leven met je mee,maar jammer genoeg is dit niet voldoende.Ik vind het fijn,dat je zoveel moed haalt uit je gezin.Laat de moed niet zakken,je bent een vechtster.
 • Carmen De Gussem

  3 weken geleden
  Het is te hopen dat Lara nog een tijdje van haar gezin kan genieten ! Sommige mensen zijn toch voor het ongeluk geboren nog zo jong en al ongeneeslijk ziek en dan die kindjes die misschien binnenkort zonder moeder moeten opgroeien. Ik wens het gezinnetje ondanks alles toch nog vele gelukkige momenten samen .
 • Jo Vans

  3 weken geleden
  De zon zit in je hart, dat een chemisch stofje opstaat en uw vijand verjaagd. Dit wensen wij u voor 2021.
 • Wereld nieuws

  3 weken geleden
  Geniet ervan lieve Lara 💖💋
 • Johan Vandenberk

  3 weken geleden
  Fantastisch nieuws, en nu maar genieten van uw gezin allemaal samen herenigd.
 1. Binnenkijken in het rijhuis dat een thuis werd voor nieuw samengesteld gezin met 4 pubers: “Elk een eigen kamer én een gamekelder”

  Binnenkij­ken in het rijhuis dat een thuis werd voor nieuw samenge­steld gezin met 4 pubers: “Elk een eigen kamer én een gamekelder”

  Toen Randy en zijn drie puberzonen bij hen introkken, was het voor Inge en dochter Charlotte wennen aan al dat testosteron, maar ook het rijhuis moest aangepast worden aan de situatie. Zo waren er plots vijf slaapkamers nodig. Inge offerde haar ‘womancave’ en dressing op en met wat timmerwerk transformeerden ze de grootste kamer vooraan tot twee gelijkwaardige kamers. Ondertussen weten ze maar al te goed hoe je van een huis een thuis maakt voor pubers. “Het was op alle vlakken eventjes zoeken, maar nu heeft iedereen zijn plekje gevonden”, vertelt Inge.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo