Frankie and Fish
Volledig scherm
PREMIUM
© Frankie and Fish

COLUMN. Lara Switten (34), mama van 3 en zwaar ziek, over haar fotoshoot voor NINA: “Het idee van foto’s zonder bed of rolstoel deed me spontaan glimlachen”

Lara Switten is mama van drie, sinds ze een maand geleden beviel van haar zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week siert ze ook de cover van het magazine, inclusief een fotoshoot met Steffen en de meisjes erbij. Ze schrijft neer hoe ze die ervoer. “Al kon ik mijn meisjes niet stevig omarmen of de lucht in zwieren, we schitterden in onze twinning T-shirts.”

4 reacties

 • patrick torfs

  2 maanden geleden
  veel sterkte in jou beterschap
 • Hilde Peeters

  3 maanden geleden
  Het zijn foto's om te koesteren voor jou en je familie. veel respect. Ik denk dat er veel mensen in dezelfde situatie hier moed uit putten wetende dat ze niet alleen zijn.
 • Mireille De Bouvre

  3 maanden geleden
  Wat een moedige vrouw, moeder, echtgenote. Duimen voor jullie allemaal. STERKTE.
 • christine van dessel

  3 maanden geleden
  Zoveel respect voor deze geweldige mama , grote bewondering !!! Een voorbeeld voor velen . Alle respect voor de echtgenoot en zijn draagkracht . Alle warmte en steun voor hen ..
 1. “Wanneer laat ik mijn kind experimenteren met betaalapps?”: financieel expert beantwoordt 6 verrassende vragen van ouders over zakgeld
  PREMIUM

  “Wanneer laat ik mijn kind experimen­te­ren met betaalapps?”: financieel expert beant­woordt 6 verrassen­de vragen van ouders over zakgeld

  Praten over geld, het blijft ongemakkelijk. Zelfs met onze eigen kinderen. Ouders zitten dus vaak met vragen over zakgeld: wanneer ermee te beginnen, wanneer geef je opslag, wat met samengestelde gezinnen en mogen grootouders ook een centje geven? Na onze oproep stuurden jullie massaal jullie twijfels en onzekerheden door. Wij leggen ze voor aan zakgeldexpert Annelou Van Noort, die ze uitgebreid beantwoordt. “Het is belangrijk dat je luistert naar je buikgevoel.”
 2. Je kinderen goed opvoeden, hoe doe je dat? Céline (37) is alleenstaande mama van Max (9): “Niet veel tijd voor gepamper in gezin als het onze”
  PREMIUM

  Je kinderen goed opvoeden, hoe doe je dat? Céline (37) is alleen­staan­de mama van Max (9): “Niet veel tijd voor gepamper in gezin als het onze”

  Alleenstaande mama Céline en haar zoon Max zijn een sterk duo dat geniet van samen veldhockey spelen en de kleine dingen in het leven. Max draait volop mee in het huishouden, voor extra gepamper is er geen tijd. “Ik laat ruimte voor dialoog, maar daarom is Max nog geen koning die altijd zijn zin krijgt.” Pedagoog Pedro De Bruyckere legt ook uit hoe je je kinderen op een goede manier kan helpen met huiswerk.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen