Frankie and Fish
Volledig scherm
PREMIUM
© Frankie and Fish

COLUMN. Lara Switten (34), mama van 3 en zwaar ziek, over haar fotoshoot voor NINA: “Het idee van foto’s zonder bed of rolstoel deed me spontaan glimlachen”

Lara Switten is mama van drie, sinds ze een maand geleden beviel van haar zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker en is ongeneeslijk ziek. Ze vertelt wekelijks in NINA hoe het met haar gaat, nu ze tegelijk haar droom en haar ergste nachtmerrie beleeft. Deze week siert ze ook de cover van het magazine, inclusief een fotoshoot met Steffen en de meisjes erbij. Ze schrijft neer hoe ze die ervoer. “Al kon ik mijn meisjes niet stevig omarmen of de lucht in zwieren, we schitterden in onze twinning T-shirts.”

4 reacties

 • patrick torfs

  1 jaar geleden
  veel sterkte in jou beterschap
 • Hilde Peeters

  2 jaar geleden
  Het zijn foto's om te koesteren voor jou en je familie. veel respect. Ik denk dat er veel mensen in dezelfde situatie hier moed uit putten wetende dat ze niet alleen zijn.
 • Mireille De Bouvre

  2 jaar geleden
  Wat een moedige vrouw, moeder, echtgenote. Duimen voor jullie allemaal. STERKTE.
 • christine van dessel

  2 jaar geleden
  Zoveel respect voor deze geweldige mama , grote bewondering !!! Een voorbeeld voor velen . Alle respect voor de echtgenoot en zijn draagkracht . Alle warmte en steun voor hen ..