Volledig scherm
PREMIUM
© BSRagency BACKGRID

Cardi B verbiedt haar eigen dochter om naar haar song WAP te luisteren: hoe ga je als ouder om met een kind dat luidkeels expliciete lyrics meebrult?

De Amerikaanse zangers Cardi B kwam afgelopen week onder vuur te liggen, nadat een filmpje viraal ging. Daarin is te zien hoe ze haar 2-jarig dochtertje probeert af te schermen van haar eigen seksueel expliciete song WAP. Pedagogisch verantwoord of hypocriet? Opvoedingsexpert Steven Gielis kadert: “Het is normaal dat je als mama of papa bezorgd bent om wat je kind te zien of te horen krijgt, maar muziek censureren is wel erg verregaand.”

1 reactie

 • Johan Vloermans

  2 weken geleden
  Hahaha, die was toch zo fier op dit nummer? Het was toch revolutionair? Niet? Dom kind.
 1. 3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwangerschap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartverscheurend”
  PREMIUM

  3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwanger­schap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartver­scheu­rend”

  2020 loopt stilaan op z’n einde. Het was allesbehalve een evident jaar. Al helemaal niet voor vrouwen die in verwachting waren. Voor hen geen uitgebreide babyborrel, geen grootouders die op kraambezoek kunnen komen. En nog erger: geen troostende knuffels van vrienden en familie als het allemaal vreselijk misloopt en je het kindje verliest. Drie vrouwen, Lynn, Maaike en Sophie, delen hun verhaal. “Plots was ik geen mama meer en hij geen papa. Vrienden waren stil, ouders kwamen niet. We waren alleen met ons verdriet.”
 2. Els Hoebrechts, een half jaar na het overlijden van haar vader Johny Voners: “Ooit, ergens, drink ik weer een glas wijn met hem’’
  PREMIUM

  Els Hoebrechts, een half jaar na het overlijden van haar vader Johny Voners: “Ooit, ergens, drink ik weer een glas wijn met hem’’

  Els Hoebrechts (49), enig kind van acteur Johny Voners (74), verloor haar vader op 17 maart. Net in die week hadden ze samen op het vliegtuig naar Zuid-Afrika moeten zitten, met alle kleinkinderen en partners op een rij. Hij had de tien tickets een jaar vooraf geboekt, in het geloof dat hij zijn ziekte onder de duim zou krijgen. Kaapstad kwam er niet. Dochter Els, copywriter van beroep, krabbelde recht en schrijft nu ‘De Reis Van Je Leven’, een reisblog voor de niet té avontuurlijke 45-plusser. Vlak voor Allerzielen praat ze over het verlies van haar vader.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur