Caroline - Sixtine en Antoine - Betty en Lucie.
Volledig scherm
PREMIUM
Caroline - Sixtine en Antoine - Betty en Lucie. © rv

Bijna Moederdag: deze 3 vrouwen zijn voor het eerst zwanger, bevallen of werden oma. “Het perfecte moment om een kindje te krijgen bestaat niet”

“Wij zijn superfier, maar kunnen dat niet delen.” Speciaal voor Moederdag blikken drie vrouwen terug op hun unieke mijlpaal van het afgelopen jaar: een zwangere buik, een bevalling of grootmoeder worden. Een eerste keer die zo bijzonder is, maar deels werd gekaapt door corona. En dat ging gepaard met up’s en down’s, vertellen ze. “Ik word niet overstelpt door goedbedoelde adviezen. Zonder corona zouden mensen zich sowieso meer moeien.”

0 reacties

  1. An Lemmens en 5 andere mama’s over het moederschap: “We hoeven toch niet alleen foto’s van betraande ploetermoeders te zien?”
    PREMIUM
    Goed Gevoel

    An Lemmens en 5 andere mama’s over het moeder­schap: “We hoeven toch niet alleen foto’s van betraande ploetermoe­ders te zien?”

    Ze delen een acuut slaapgebrek en de onvoorwaardelijke liefde voor hun kind(eren). Maar eigenlijk heb je net zoveel verschillende moeders als je vrouwen hebt. Van presentatrice An Lemmens tot, momfluencer Eva Tuytelaers, vroedvrouw Uwe Porters, auteur Hanne Luyten, hoofdverpleegkundige Anne Van Houtven en journalist Nele Reymen: deze zes mama’s vertellen hoe zij moederen (en loederen), en – spoileralert – dat doen ze allemaal even goed. “We kunnen er maar beter om lachen dan in tranen uit te barsten, toch?”