De bruiloft van Anne-Lise (31) en Dorus (33).
Volledig scherm
PREMIUM
De bruiloft van Anne-Lise (31) en Dorus (33). © Elke Van den Ende

Ariana Grande trouwt met ‘ceremini’: ook onder Belgische koppels is dat een trend. “Zot dat we eerst duizenden euro’s wilden uitgeven”

“Nu waren vage kennissen of verre familie tenminste niet op de tenen getrapt, omdat ze geen uitnodiging kregen.” Net als popster Ariana Grande, die vorige week in het huwelijksbootje stapte, kozen deze vier Belgische getrouwde koppels voor een ‘ceremini’: een huwelijksceremonie in miniformaat. Soms gedwongen door corona, soms ook niet. Ze vertellen over de onverwachte voordelen van trouwen in intieme kring en hoe zo’n dag er praktisch aan toe gaat. “Minder stress, minder vermoeidheid. We konden des te meer genieten.”

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Q-dj Jolien Roets over waarom ze haar zoontje online afschermt. “Ik ben Michael Jackson niet, maar ik wil controle”
  PREMIUM

  Q-dj Jolien Roets over waarom ze haar zoontje online afschermt. “Ik ben Michael Jackson niet, maar ik wil controle”

  “Je mag mijn kind zien, gewoon niet online.” Is het jou ook al opgevallen? Heel wat (Bekende) Vlamingen posten hun kind onherkenbaar op Instagram. Ook Q-dj Jolien Roets (36) kiest ervoor om haar eenjarig zoontje online onherkenbaar te maken. Want is dat wel veilig, foto’s van je kind op het internet? Jolien verklaart haar keuze en een experte in sociale media geeft vijf cruciale richtlijnen. “Heel wat ouders geven aan dat het profiel van hun kind al benaderd werd door een pedofiel.”