Links: Anne met haar Cathy, rechts: baby Michaël.
Volledig scherm
Links: Anne met haar Cathy, rechts: baby Michaël. © rv

Anne en Lily veranderden de naam van hun kindje. “Tijdens de arbeid dacht ik nog dat hij Stephan zou heten”

Een maand oud was Kylie Jenners (24) tweede kindje, Wolf, toen de realityster vorige week besloot dat haar zoontje niet langer zo zal heten. “Die naam paste niet bij hem.” Ook de Vlaamse Anne en Lily veranderden de naam van hun pasgeboren baby. “Plots besefte ik: niet alleen de verpleegster zal hem verkeerd uitspreken.” 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. “Een narcist blijft een kind en wil enkel zijn eigen behoeften bevredigen”: zo leer je narcisten herkennen en jezelf te beschermen
  PREMIUM

  “Een narcist blijft een kind en wil enkel zijn eigen behoeften bevredigen”: zo leer je narcisten herkennen en jezelf te beschermen

  Noem hem arrogant, bazig, snoeverig of intimiderend: de narcist is het allemaal en meer. Toch beseft niet iedereen dat ze met een narcist omgaan of zelfs samenleven. Coach en ervaringsdeskundige Nelly De Keye vertelt je hoe je een narcist herkent, begrijpt en overleeft. “Het tragische aan de narcist is: hoezeer hij of zij ook naar echte gevoelens en liefde verlangt, hij of zij heeft er geen toegang toe.”
 3. “Let niet op hoe iemand iets zegt, maar op wàt hij zegt”: leugenexpert legt uit hoe je een leugenaar kan ontmaskeren
  PREMIUM

  “Let niet op hoe iemand iets zegt, maar op wàt hij zegt”: leugenex­pert legt uit hoe je een leugenaar kan ontmaske­ren

  Fraai schouwspel in ‘De Verraders’: Issam wordt afgerekend op een leugen door Verrader Jamie-Lee, die zelf staat te liegen en te bedriegen. En niemand van de Bondgenoten die al dat gelieg doorheeft. Niet abnormaal, volgens dr. in de rechtspsychologie Glynis Bogaard. “Je kan een leugenaar moeilijk ontmaskeren op basis van gedrag of lichamelijke reacties.” Hoe kan je dan wel weten of iemand liegt? De psychologe legt uit.