Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © thinkstock

7 op de 10 lenen geld voor de kinderen

Liefst zeven op de tien Belgen zeggen dat ze dit jaar geld geleend hebben om 'iets' voor de kinderen te betalen. "Ouders voelen sociale druk en willen hun kroost die dure kleding of dat schoolreisje toch gunnen."

9 reacties

 • Ronny Cockuyt

  4 jaar geleden
  Ik heb er ook nog zulke kadetten geweten,geld van de ouders krijgen voor een grote verandering maar,eerst nog eens op vakantie gaan naar de Balearen. Als puntje bij paaltje komt en de kinderen geld tekort hebben,lopen die nog te feesten en de ouders liggen er wakker van.
 • Dominique Hermys

  4 jaar geleden
  Ik heb leren leven met hetgeen ik heb. Je moet uw portefeuille niet bedriegen.
 • Walter Van Criekinge

  4 jaar geleden
  Ja ze willen een veel te dure smartphone, Duitse wagen en minstens 3 maal op reis gaan en 5 city trips, als de ouder daar voor gaan lenen is dat hun zaak.
 • jos De Decker

  4 jaar geleden
  Ja ja, de Vlaming krijgt waarvoor hij stemt : onbekwame politiekers die het leven met de dag duurder en zuurder maken.
 • Maria De Decker

  4 jaar geleden
  Lenen om je kinderen alles te kunnen geven wat ze wensen ?Waar zijn we mee bezig ouders die daarna met het vingers door het haar wriiven zoeken hoe ze dit blijven terug betalen .Wat een wereld , toen wij thuis waren als kind en iets vroegen wat te duur was ging dat gewoon niet door ,en toen we werk bekwaam waren een bij jobke zoeken .nu moeten ze er niks meer voor te doen .Is dit de juiste opvoeding ?