Een boekenruilkast.
Volledig scherm
Een boekenruilkast. © Baert Marc

Wie wil mee breien aan jasje voor boekenruilkastje Sleidinge?

Het boekenruilkastje aan het station in Sleidinge heeft een nieuw jasje nodig. Jij kan mee breien.

0 reacties

 1. Jurgen Raman voelt zich thuis bij Hard Labeur Nazareth: “Er wacht mij een geweldige uitdaging”
  MINIVOETBAL

  Jurgen Raman voelt zich thuis bij Hard Labeur Nazareth: “Er wacht mij een geweldige uitdaging”

  Eerstenationaler Hard Labeur Nazareth zette de voorbije jaren stappen. De stap naar eerste nationale voelde al lekker aan, maar twee jaar geleden leken de play-offs er aan te komen voor de ploeg van duivel-doet-al Stijn Taveirne. Corona was evenwel de spelbreker. Vraag is wat Nazareth dit seizoen waard is. Met Jurgen Raman (39) heeft het in ieder geval een coach met naam en faam in het minivoetbal. Raman is blij dat hij opnieuw zijn plaats heeft in de minivoetbalwereld.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Gentse horeca smeekt om personeel: “We moeten twee dagen per week sluiten, gewoon omdat we geen werkkrachten hebben”
  Gent

  Gentse horeca smeekt om personeel: “We moeten twee dagen per week sluiten, gewoon omdat we geen werkkrach­ten hebben”

  Een idyllisch terras onder de platanen, bij zomerse temperaturen. Toch zit er niemand, want 't Braemhof in Gentbrugge is dicht op maandag en dinsdag, uit noodzaak. “We hebben minstens 10 extra mensen nodig, maar wat we ook doen, we vinden niemand", zucht zaakvoerder Luc Van Heule. En hij is niet alleen, zo blijkt. “De situatie is ronduit dramatisch”, bevestigt de horecacel van Unizo Oost-Vlaanderen.