Luc De Vos.
Volledig scherm
Luc De Vos. © VDB

Vijf jaar na dood Luc De Vos: nog altijd geen straat of plein in ‘zijn’ Wippelgem

Vijf jaar na de dood van zanger en muzikant Luc De Vos is het in zijn geboortedorp Wippelgem bij Evergem nog altijd wachten op een straat of plein dat zijn naam draagt.

2 reacties

 • Willy VanErps

  2 jaar geleden
  Neen, er is geen enkel reden waarom het er nog niet is. Er is echter ook geen enkel reden waarom het er wel zou zijn.
 • renatus van de weyer

  2 jaar geleden
  Niet overdrijven aub. Als binnen twintig jaar zijn liedjes nog gezongen worden kan men er over nadenken. En trouwens: er zijn al zoveel zangers gestorven, als die allemaal een straat of plein moeten krijgen .... Zo speciaal is die toch ook niet geweest ? Ik lees ook in deze krant dat hij een grote luierik was.
 1. JFT Engineering behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder
  autosport

  JFT Enginee­ring behaalt twee zeges met Clio RS in Zolder

  De start van het nationale raceseizoen op Circuit Zolder met de Belcar Sprint Cup en het Belcar Endurance Championship is achter de rug. Op 14 en 15 mei vond op Circuit Zolder het New Race Festival plaats, dat ook zijn 40ste verjaardag vierde. Op het programma stond niet alleen de opener van het Belgische uithoudingskampioenschap, maar ook de eerste sprintraces van de Belcar Sprint Cup en die trakteerden de toeschouwers ook op heel wat spektakel. JFT Engineering behaalde met de snelle Renault Clio RS niet alleen een zege en een derde plaats in het sprintkampioenschap, maar won bovendien in de klasse TB van het Belcar Endurance Championship.
 2. ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuilder
  Moere/Varsenare/Sint-Amandsberg

  ASSISEN. “Alexander Dean paste de ‘truc Dutroux’ toe”: Jef Vermassen haalt zwaar uit op proces tegen moordende bodybuil­der

  Bijna 5 jaar na de feiten verschijnt Alexander Dean (29) uit Varsenare voor het hof van assisen in Brugge voor viervoudige moord. De bodybuilder bracht op 25 juli 2017 z’n ex-liefje Maïlys Descamps (18) en haar grootouders Gery Cappon (68) en Marie-José Vanleene (64) om het leven in Moere. De nacht voordien had hij ook al fotograaf Jeroen Verstraete (39) doodgestoken in Sint-Amandsberg. Nadat dinsdag eerst de moeder en zus van Dean nog waren komen getuigen, werden ook al de eerste pleidooien gehouden. Herlees alles nog eens in onze liveblog hieronder.