Spelende kinderen.
Volledig scherm
Spelende kinderen. © Benoit De Freine

Vakantiewerking in paasvakantie: Evergem werkt met bubbels van maximum 45 kinderen

EvergemEvergem pakt tijdens de paasvakantie uit met een vakantiewerking. Coronaveilig en dus met bubbels van maximum 45 kinderen.

 1. Michel Goessens documenteerde grote leegte in Evergemse scholen tijdens eerste lockdown: “Stilte werd plots heel erg tastbaar”
  PREMIUM
  Evergem

  Michel Goessens documen­teer­de grote leegte in Evergemse scholen tijdens eerste lockdown: “Stilte werd plots heel erg tastbaar”

  Exact een jaar geleden fotografeerde Michel Goessens (55) de grote leegte in zestien Evergemse scholen. Zoon Natan Goessens componeerde er samen met Cas Cinnaer een soundscape onder. Het resultaat is een bevreemdende fotoreeks die bij elk beeld naar adem doet happen en vanaf vandaag te bewonderen valt via de wondere wereld die YouTube heet.
 2. Rieslingwijn uit De Mol wordt hype, De Wijnzolder ziet flessen massaal de deur uitvliegen: “Plots krijg ik bestellingen van over heel Vlaanderen”
  PREMIUM
  Sint-Laureins

  Riesling­wijn uit De Mol wordt hype, De Wijnzolder ziet flessen massaal de deur uitvliegen: “Plots krijg ik bestellin­gen van over heel Vlaanderen”

  De Wijnzolder uit het pittoreske Sint-Laureins kan de vraag naar de Rieslingwijn Bremmer Calmont nog amper bijhouden. Afgelopen zondag werd die wijn de hemel in geprezen in het televisieprogramma De Mol, met als gevolg dat wijndrinkend Vlaanderen er massaal naar op zoek ging. “Blijkbaar ben ik één van de weinigen in België die de wijn importeert”, zegt sommelier Paul Wallaert.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?