Prikje halen.
Volledig scherm
Prikje halen. © Photo News

Vaccinatiecentrum wordt tentendorp naast sporthal Hoge Wal: “Sportclubs kunnen sporthal blijven gebruiken”

ErtveldeHet vaccinatiecentrum aan de sportsite Hoge Wal in Ertvelde wordt een tentendorp dat naast de sporthal opgetrokken zal worden.

 1. “Gesprek met lotgenoot gaf me nieuwe moed”: Fernanda (48) is gezicht van campagne om zeldzame ziektes bespreekbaar te maken
  Lievegem

  “Gesprek met lotgenoot gaf me nieuwe moed”: Fernanda (48) is gezicht van campagne om zeldzame ziektes bespreek­baar te maken

  Naar aanleiding van de internationale Zeldzame Ziektendag op 28 februari, lanceert RaDiOrg, de Belgische koepelvereniging voor mensen met een zeldzame ziekte, de #notaunicorn-campagne. Fernanda Aspilche uit Lievegem is één van de gezichten van de campagne. Twee jaar geleden werd bij haar de progressieve longaandoening AATD vastgesteld. “In heel wat Europese landen wordt de behandeling terug betaald, maar in België helaas niet.”
 2. “Hoe vind je anders een lief in coronatijd?”: twee Meetjeslanders wagen kans in datingshow ‘Blijven Slapen’
  PREMIUM
  Aalter/Kaprijke/Watervliet

  “Hoe vind je anders een lief in coronatijd?”: twee Meetjeslan­ders wagen kans in datingshow ‘Blijven Slapen’

  Een lief zoeken in tijden dat je niet kan flirten aan de cafétoog? Moeilijk, maar gelukkig schiet het nieuwe datingprogramma ‘Blijven Slapen’ op VTM2 te hulp. Zondag duiken twee Meetjeslanders op in de show. Philippe Doens (28) uit Kaprijke laat zijn vlinders voor Jana al enkele afleveringen groeien. Joachim Defruyt (30) uit Aalter stapt voor het eerst de villa binnen en gaat voor minstens 24 uur samenwonen met een onbekende man. Wij gingen de twee Meetjeslanders opzoeken.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo