Voor het evenement zette kunstenaar Edwin Stolk een tribune van 500 zitplaatsen op voor de iconische elektriciteitscentrale van Langerbrugge.
Volledig scherm
Voor het evenement zette kunstenaar Edwin Stolk een tribune van 500 zitplaatsen op voor de iconische elektriciteitscentrale van Langerbrugge. © Edwin Stolk

Tribune met 500 zitplaatsen aan elektriciteitscentrale Langerbrugge voor ‘off-parcours’ Lichtfestival Gent

Langerbrugge‘Uitzicht op de Elektriciteitscentrale van Langerbrugge’ maakt deel uit van het ‘off-parcours’ van het Lichtfestival Gent. Tussen 10 en 14 november kan je er op een tribune met 500 zitplaatsen genieten van de zonsopgang en -ondergang. 

 1. Wild van wild? Dan zijn deze zes adresjes in regio Meetjesland en Deinze iets voor u!
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Wild van wild? Dan zijn deze zes adresjes in regio Meetjes­land en Deinze iets voor u!

  November is voor liefhebbers van een lekker stukje wild, de maand bij uitstek om lekker te gaan tafelen. Een pittig smakende hazenrug, of een fazantje dat op karkas gebakken werd? Heerlijk met een perfect wijntje erbij. Maar waar kan je in het Meetjesland, Deinze en omgeving aanschuiven voor het lekkerste stukje wild? Wij trokken op onderzoek en serveren enkele leuke adresjes. Begin alvast te watertanden.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.