Voor het evenement zette kunstenaar Edwin Stolk een tribune van 500 zitplaatsen op voor de iconische elektriciteitscentrale van Langerbrugge.
Volledig scherm
Voor het evenement zette kunstenaar Edwin Stolk een tribune van 500 zitplaatsen op voor de iconische elektriciteitscentrale van Langerbrugge. © Edwin Stolk

Tribune met 500 zitplaatsen aan elektriciteitscentrale Langerbrugge voor ‘off-parcours’ Lichtfestival Gent

Langerbrugge‘Uitzicht op de Elektriciteitscentrale van Langerbrugge’ maakt deel uit van het ‘off-parcours’ van het Lichtfestival Gent. Tussen 10 en 14 november kan je er op een tribune met 500 zitplaatsen genieten van de zonsopgang en -ondergang. 

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.