Het ongeval gebeurde aan de overweg in de Zevenkotestraat in Evergem.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde aan de overweg in de Zevenkotestraat in Evergem. © Google Street View

Treinverkeer onderbroken tussen Eeklo en Wondelgem na aanrijding persoon

Evergem/EekloHet treinverkeer tussen Eeklo en Wondelgem is onderbroken na een persoonsaanrijding op de overweg aan de Zevenkotestraat in Evergem. Alles wijst op een wanhoopsdaad. De NMBS legt vervangbussen in.

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Na 9 maanden wordt buffetrestaurant Carte Blanche slachtoffer van eigen succes: “Op zoek naar een groter pand waar we wél optredens mogen organiseren”
  PREMIUM

  Na 9 maanden wordt buffetres­tau­rant Carte Blanche slachtof­fer van eigen succes: “Op zoek naar een groter pand waar we wél optredens mogen organise­ren”

  Negen maanden nadat buffetrestaurant Carte Blanche de deuren opende in de voormalige Spar-vestiging in de Stationsstraat, eindigt het verhaal alweer. Uitbater Patrick Van Hoorebeke zegt het concept geen vaarwel, maar gaat op zoek naar een grotere locatie. Eentje waar hij wél grote namen als Frank Galan en Willy Sommers kan boeken, iets waar hij in de Stationsstraat geen vergunning voor had.
  Lievegem